Turun ammatti-instituutin rekrypalvelu opiskelijoille ja työnantajille  
TAI-logo
  etusivujulkaiseilmoitukset
   ILMOITUKSET
 
 
 
 
 
 Työnantajien ilmoitukset

Työnantajan ilmoitus

Tehtävä
Kesätyöpaikkoja autoalalla

[x] Työpaikkailmoitus
[] Työssäoppimispaikka

Työn kuvaus
Autokeskus Oy on suomalaisen perheyrityksen Aro-Yhtymän omistama täyden palvelun autokauppaketju. Vuonna 2017 myimme n. 6 000 uutta ja 10 000 vaihtoautoa sekä käsittelimme 110 000 huollon työtilausta. Huippuluokan tuotteet, parhaat kauppapaikat ja sitoutunut sekä osaava henkilöstö ovat yhtiömme vahvuuksia. Palvelemme asiakkaitamme seitsemällä paikkakunnalla noin 500 ammattilaisen voimin. Lue lisää Autokeskuksesta työpaikkana ja tutustu muutamiin meistä osoitteessa autokeskus.fi/ura/autokeskus-tyopaikkana!

Haemme kesätyöntekijöitä eri toimipaikkoihimme monipuolisiin autoalan tehtäviin. Eri toimipisteidemme merkkiedustukset löydät verkkosivuiltamme.

Haemme mm:
• huoltomyyjiä (huollon töiden vastaanottoa ja asiakaspalvelua)
• varaosamyyjiä ja varaosajakelijoita (asiakaspalvelua ja tavaranvastaanottoa)
• mekaanikkoja, korimekaanikkoja ja automaalareita
• henkilöitä automyynnin avustaviin tehtäviin

Toivomme, että sinulla on takanasi autoalan opintoja tai automyynnin tehtävissä esimerkiksi kaupallisia opintoja. Voit olla alan aloittelija tai jo ammattilaiseksi ehtinyt. Työtehtävien sisältö muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.

Etsimme joukkoomme reippaita, oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä työntekijöitä. Jos olet lisäksi innokas oppimaan uutta ja tunnet oman vastuusi asiakastyytyväisyytemme varmistamisessa, saatat olla yksi ensi kesän vahvistuksistamme!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, nykyaikaiset työvälineet sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön. Autokeskuksen kesätöissä sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä kohti alan ammattia.

Laita siis uutta vaihdetta silmään ja hae meille kesätöihin! Jätä hakemuksesi työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa autokeskus.fi/ura/avoimet-tyopaikat vaikka heti, mutta viimeistään 31.3.2019.


Työsuhteen tai työssäoppimisjakson kesto
1-3 kk

Hakuaika päättyy
31.03.2019

Yritys Autokeskus Oy
Osoite Haunistentie 15
Postiosoite 21280 Raisio
Kotisivu www.autokeskus.fi
Yhteyshenkilö Anu Karppinen
Sähköposti anu.karppinen@aro.fi
Puhelin
GSM 

 _____________________________